home news shop history forum membership galleries regions calendar contact
   

Go Back   106 Rallye Register Forum > TUNING, MODIFICATIONS & UPGRADES > Engine, Exhaust & Gearbox

Engine, Exhaust & Gearbox ECU chips, decats, cam kits,

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-09-2017, 02:33 PM   #1
spdpug98
SOON TO BE FREELOADER - PLEASE JOIN UP NOW!
 
Join Date: Apr 2015
Location: Hants
Posts: 71
User Gallery
Gearbox Problem - Lost Oil

Hoping someone can help, I was competing at Goodwood today and had an issue during my run. My gearbox lost lots of oil and it seems it came from around the metal cap / casing on the end of the box but after cleaning it up I can't see anything at all which may have caused it - does anyone have any suggestions
spdpug98 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2017, 06:40 PM   #2
Gus
106 RALLYE REGISTER MEMBER & SCOTTISH GROUP LEADER

 
Gus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Rio de Janeiro
Posts: 9,131
User Gallery Car Blog
Not really got much to go on there loon. Have you have the cover off recently? Drain plugs still there? Bolts tight?
__________________
I love Throttle Bodies

Quote:
Originally Posted by Lewis View Post
My resolution for 2011 is to sort my fucking car
Gus is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 11:36 AM   #3
spdpug98
SOON TO BE FREELOADER - PLEASE JOIN UP NOW!
 
Join Date: Apr 2015
Location: Hants
Posts: 71
User Gallery
Quote:
Originally Posted by Gus View Post
Not really got much to go on there loon. Have you have the cover off recently? Drain plugs still there? Bolts tight?
Going down a mates garage tomorrow to run it up on the ramp, only been on for 3 events but been fine till now - all plugs in place, hopefully find something tomorrow
spdpug98 is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 01:36 PM   #4
Cris B
106 RALLYE REGISTER MEMBER

 
Cris B's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: t'Internet
Posts: 4,022
User Gallery Car Blog
Has the rubber seal perished and failed?

__________________
Cris B is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 11:59 AM   #5
spdpug98
SOON TO BE FREELOADER - PLEASE JOIN UP NOW!
 
Join Date: Apr 2015
Location: Hants
Posts: 71
User Gallery
Couldn't see anything obvious at all and didn't leak when we ran it up on the ramp, took off the old seal which didn't look too bad but was wet - so cleaned it all up and resealed the end cap. Its the end of the season now and the engines coming out so won't know until I get the new one in and set up - thanks for the replies
spdpug98 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.