home news shop history forum membership galleries regions calendar contact
   

Go Back   106 Rallye Register Forum > GENERAL TOPICS > Problems, Servicing & Repairs

Problems, Servicing & Repairs Information and topics about technical problems, servicing and repairs to the Rallye

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2018, 10:25 PM   #1
Pugdjw
SOON TO BE FREELOADER - PLEASE JOIN UP NOW!
 
Join Date: Feb 2014
Location: Middlesbrough
Posts: 76
User Gallery
S1 rallye interior loom.

So since my s1 rallye has been sat a while it seems to have developed a fault. The key pad imobilser has both lights illuminated and doesn't let you enter the code. The engine doesn't spin over and the immobiliser just beeps when I turn the key, usually the engine would crank but obviously not start without the code.

I'm guessing it could be an earth issue.

I've taken the glove box out and looked at the earth point in the passenger footwel and it looks like someone has cut and joined wires in the past and nothing is earthed to the earth anymore.

Has anyone got any photos of what wires should be going to the passenger footwel earth ?

Also does the s1 rallye interior loom share it's loom with any other model ?

TIA Dan
Pugdjw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.