home news shop history forum membership galleries regions calendar contact
   

Go Back   106 Rallye Register Forum > TUNING, MODIFICATIONS & UPGRADES > Engine, Exhaust & Gearbox

Engine, Exhaust & Gearbox ECU chips, decats, cam kits,

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2004, 06:10 PM   #1
Rich & Chris
2 HALVES OF A 106 RALLYE REGISTER MEMBER
 
Rich & Chris's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Sussex
Posts: 738
User Gallery
Chip Re-map

Ive been onto my local place where they have a rolling road, now im not sure about this though, but, in theory, if they have a rolling road, all the equipment etc, and i have a dastek. they can remap for me? i asked them this over email the other day, and just got a message saying that they could just do a superchip for me. so whats the deal?!
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
Rich & Chris is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2004, 06:49 PM   #2
dynofiend
106 RALLYE REGISTER MEMBER

 
dynofiend's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: New Zealand
Posts: 15,424
User Gallery Car Blog
It needs a great deal of skill and all the proper software and a computer to set up a dastek, not just a rolling road. A superschit ohh sorry, superchip is just plug in and go. Not the same thing at all.

If you asked about setting up a dastek and they replied by saying they can do you a superchip, then walk away, they obviously dont have a clue what you were talking about.
dynofiend is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2004, 07:46 AM   #3
Chris S
Unregistered Guest
 
Posts: n/a
User Gallery
and they might not be a licensed dealer or mapper of the dastek
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.